ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський хлібзавод №5 модернізуватиме виробництво

|

До кінця цього року Львівський хлібзавод №5, що входить до ВАТ “Концерн Хлібпром” закупить обладнання для пакування хліба, повідомив сьогодні під час прес-конференції генеральний директор ВАТ “Концерн Хлібпром” Вадим Вишневський. За його словами, зараз підприємство пакує в поліетиленову плівку тільки кілька сортів хліба, але у планах має поступовий перехід на 100% пакування.

Крім того, на заводі найближчим часо мланують модернізувати обладання для булочного виробництва. Минулого року в оновлення основних фондів було витрачено 1,5 мільйона гривень. Загалом же концерн планує на розвиток витратити понад 10 млн доларів протягом найближчих п’яти років. Крім оновлення виробництва кошти підуть на розширення торгової мережі заводу у найбільших містах області – Стрию, Червонограді. Дрогобичі. Зараз ця мережа налічує 17 магазинів у Львові. Також планують на потужностях концерну у Вінниці випускати там батон “Сихівський”, який нещодавно отримав найвищу нагороду на міжнародній виставці “Хліб/Кондитерські вироби – 2004“.

“Львівський хлібзавод №5” є дочірнім підприємством ВАТ “Концерн Хлібпром”, дл якого також входять ВАТ “Вінницяхліб”, Барський, Гайсинський та Моглів-Подільський хлібзаводи Вінницької області. Також у стркутуру концерну входять ДП “Ярошинське хлібопереробне підприємство” та сільськогосподарські підприємства.

Львівський хлібзавод №5 вигоготовляє приблизно 40 видів хлібобулочної продукції. Потужність заводу – 60 тонн виробів на добу, що складає прибилзно третину обсягів необхідних для забезпечення хлібом обласного центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *