ОСТАННІ НОВИНИ

Базар в Інтернеті. Південний

|

Історична подія в інтернеті. Найбільший у Львові ринок – „Південний” – оселився в Мережі. Це перший львівський ринок, який має власний веб-сайт. Хоча, окрім того, це перший у Львові ринок, власником якого є депутат Верховної ради, перший ринок, що має власну церкву, а також дитячий майданчик.

Щоправда, „Південний”, хоча в народі все ще називають базаром, насправді уже став „торговим комплексом”. Саме лише наповнення сайту це доводить.

На ньому можна знайти схему торгового комплексу та описи торгових центрів, послуги, що можна отримати на території комплексу, перелік маршрутів громадсього транспорту, якими можна проїхати до „Південного“. Комплекс стрімко розвивається, планується всі новини висвітлювати на сайті.

Сайт виготовлено відділом дизайну УАРНету. Загалом слід відзначити добру зручну навігацію. Вельми добре зроблені розділи зі схемою комплексу, а також описані маршрути доїзду. З іншого боку, невдало, на нашу думку, вибране доменне ім’я tcp.com.ua, а також бідненький розділ „Товари”. Втім, це лише початок стверджують Новини.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *