ОСТАННІ НОВИНИ

Акт відновлення державності відзначать мітингом і походом

|

Святкування 63 річниці Акту відновлення Української державності, яке відбудеться 30 червня, супроводжуватиметься мітингом на площі Ринок та пішим походом представників Оргкомітету. Таке рішення прийняли сьогодні під час засідання Оргкомітету – повідомив один з членів оргкомітету, член політради ВО “Свобода” Антін Радомський.

Мітинг проходитиме біля будинку, у якому було поголошено акт. Щодо пішого походу, то в ньому, окрім представників оргкомітету, братиме участь голова облради Михайло Сендак, керівник блоку “НУ” на Львівщині Петро Олійник та міський голова Любомиир Буняк. Цей захід проводять всі націоналістичні організації. В Оргкомітет увійшли представники КУНу, ВО “Свободи”, ОУН, ОУН(р), ЛОГО Свобода, Братства ОУН-УПА, Товариства політв’язнів та репресованих та Спілки політв’язнів.

“Це перший спільний захід всіх націоналістичних організацій на теренах Львівщини, який проходить після підписання угоди між лідерами наших партій та організацій у Києві, а тому ми дуже відповідально ставимось до його організації та проведення – зазначив Антін Радомський. – “Далеко не всім подобається, що націоналісти об’єднуються, а тому не виключено, що 30 червня можуть бути провокації. Тому звертаємось до всіх львів’ян та гостей міста не піддаватися на провокації“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *