ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти знову пікетували ЛОДА

|

Обласний та міський осередки СПУ сьогодні в черговий раз прийшли під стіни обласної адміністрації, аби висловити свій протес проти перебування українських військ в Іраку. Основна їхня вимога – поверненя українських вояків додому. Якщо на ці акції протесту, які за словами першого секретаря обкому СПУ Євгена Таліпова, проводять вчетверте, ніхто найближчим часом не відреагує, він обіцяє радикалізувати ситуацію. Вже через два тижні під ЛОДА може з’явитися намет з голодуючими.

У своєму зверненні ЛОО та ЛМО СПУ зазначають, ніхто не дослухається до закликів, що українці в Іраці не виконують миротворчі функції. “Це омана громадськості, бо в Іраці наші солдати допомагають США, Великобританії тримати в руках іракський народ”, – наголошують вони, – “іракська бійня – це не наша війна”. Зазначено у зверненні також, що під час миротворчої акції вже загинуло шестеро солдат, а ще двадцять поранено. Окрім виведення військ з Іраку, пікетуючі також вимагали надрукувати в ЗМІ списки народних депутатів з результатами поіменного голосування щодо цього питання.

Щоправда, цей пікет не супроводжувався великою кількістю гасел, цього разу був лише один транспарант з написом: “Литвина, Марчука в Багдад. Українських вояків – додому”. Протестувати прийшло близько п’ятдесяти осіб. А також під час попередньої акції протесту, яка була близько трьох тижнів тому, Є. Таліпов вже обіцяв, що соціалісти організують голодування під стінами ЛОДА, а все закінчилося сьогоднішнім пікетом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *