ОСТАННІ НОВИНИ

ЦГЗ УМВСУ у Львівській області застерегло журналістів від появи чергової провокації

|

ЦГЗ УМВСУ у Львівській області розцінює появу інформації про намір керівництва обласного управління звільнити опозиційно налаштованих працівників як провокацію, спрямовану на те, щоб в черговий раз підставити правоохоронні органи області і втягнути їх у політичне протистояння, ― заявив керівник ЦГЗ Володимир Моісеєв.

Вихідна шифротелеграми є провокацією, про що свідчить багато неточностей у змісті телеграми, помилки у прізвищах посадових осіб, а також те, що підпис заступник начальника УМВСУ у Львівській області Володимир Івахи є підроблений. Сам же Володимир Іваха в день, вказаний як вихідний у телеграмі, перебував на лікарняному, ― пояснив Володимир Моісеєв.

Сьогодні „Вголос“ отримав копію шифротелеграми, в якій керівникам підрозділів УМВСУ у Львівській області наказується скласти списки „працівників підрозділів на звільнення з ОВС України, які підтримують народні рухи, а також кандидатуру В.Ющенка на пост президента України”.

Копія надійшла факсом, на якому у вихідних даних зазначено прізвище народного депутата, лідера УНА-УНСО Андрія Шкіля. Останній у коментарі не заперечив, що дійсно до нього потрапив текст цієї шифротелеграми, і „це цілком може бути правдою”. Він відмовився назвати джерела, звідки ця шифротелеграма до нього потрапила, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *