ОСТАННІ НОВИНИ

Мороз бачить себе у другому турі президентських виборів

|

Кандидат у президенти від СПУ обов’язково пройде у другий тур президентських виборів, заявив учора під час прес-конференції лідер цієї партії Олександр Мороз. Щоправда, він скромно промовчав про те, хто саме буде тим кандидатом, лише обмовився, що питання про висунення кандидата на президентські перегони буде першим під час з’їзду партії, призначеного на 4 липня. Однак скромність Олександра Олександровича є більше показною, адже ніхто, в тім числі й він сам, не сумнівається, що прохідним кандидатом від соціалістів може стати тільки Мороз О.О.

За словами О.Мороза, соціалісти створили справжню партійну машину, яка набрала обертів і реально працює, а отже – повинна дати результат. Зараз партійний осередок СПУ є у кожному районі України, а відтак соціалсти мають можливість слідкувати за перебігом виборів та підрахунком голосів.

Що ж стосується можливої коаліції з Юлією Тимошенко та Віктором Ющенком, то тут О. Мороз виявися вірним собі. Жодні припущення журналістів не змогли збити старого політичного вовка з пантелику – переговори можливі тільки за тієї умови, що означені лідери підтримають внесення змін до Конституції ще до президентських виборів.Щоправда, при цьому Олександр Мороз сам висловив припущення, що набрати триста голосів зараз буде набагато важче, аніж навесні, коли робилася перша спроба внести зміни до Конституції. З іншого боку, головний соціаліст країни не надто високо оцінює шанси дуету Ющенко-Тимшенко. На його переконання, у першому турі виборів вони спроможуться набрати не більше 25% голосів.

Що ж стосується інших “претендентів на папаху”, то на думку Олександра Мороза, поки що кандидатом номер один від влади є чинний президент Леонід Кучма, який має карт-бланш від Конституційного суду. “Януковича ще не затвердили кандидатом від влади” – переконаний лідер соціалістів. Щодо інших, то з-поміж них О.Мороз виокремив міністра транспорту Георгія Кірпу, який нещодавно зареєстрував партію “Відрождення”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *