ОСТАННІ НОВИНИ

На два дні студенти отримають власну республіку

|

“Студентська республіка” існуватиме 26-27 червня на території відпочинкового комплексу “Мала Швейцарія”. Організатором цього утворення стане Львівська обласна організація Народно-демократичної ліги молоді за підтримкм Головного управління у справах сім”ї та молоді ЛОДА надає допомогу в організації акції

Акція проходитиме в рамках Всеукраїнського молодіжного проекту. Даний проект проводиться щорічно з 1998 року. Суттю проекту є створення соціально-ігрової моделі суспільства, організованого в студентську країну, що складається з наметових містечок, які і стануть студентськими міні-державами зі своїми законами, валютою, кордонами та владою.

Метою проекту його організатори визначають поглиблення свідомості молодих людей щодо вибору влади, методом самостійного формування структури влади в міні-державі; зацікавлення молодої еліти до свідомої участі у виборах в Україні та державотворчих процесах.

В акції візьмуть участь команди студентів з усіх ВНЗ Львівської області, команди активної молоді з молодіжних громадських організацій, команда ЗМІ, команда комерційних спонсорів, повідомляє прес-служба головного управління у справах сім”ї та молоді ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *