ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ знову випускний

|

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам УКУ проходитимуть 18-19 червня, повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ. Цього року дипломи спеціалістів богослов’я отримають 40 студентів загального відділення і 31 випускник Львівської Архиєпархіальної семінарії Святого Духа. 18 червня випускники здійснять урочистий похід до крипти собору святого Юра та матимуть аудієнцію у митрополичих палатах з Блаженнішим Патріархом Любомиром Гузаром, Великим канцлером УКУ, а завтра випускники отримають омріяні дипломи.

Дехто з цьогорічних випускників продовжить навчання за кордоном, хтось працюватиме в УКУ, хтось займатиметься науковою, перекладацькою та викладацькою діяльністю, впроваджуватиме та розвиватиме різноманітні соціальні та громадські програми. Цьому особливо сприятиме Асоціація випускників УКУ та Центр розвитку студентської кар’єри, що розпочав свою роботу в університеті. П’ять років тому був перший випуск Львівської богословської академії, що тепер реорганізувалася в УКУ. Саме на свято випускників 2004 року з’їдуться випускники попередніх років, що перебувають на студіях за кордоном чи активно працюють в Україні. Зараз на студіях за кордоном перебуває понад 50 випускників УКУ. 23 випускників уже закінчили навчання на ліценціатських програмах: багато з них повернулися в Україну, з них 10 викладають в УКУ, дехто продовжує навчання на докторських студіях.

Традиційно перед випускниками УКУ виступить з напутнім словом відомий діяч. У 2000 році випускників вітав Патріарх Любомир Гузара, у 2001 – відомоий візантинолог Ігор Шевченко, у 2002 – Карлос Паскуаль. Цього року почесним гостем УКУ буде Михайлина Коцюбинська, відомий літературознавець і критик, громадський діяч, представниця руху шістдесятників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *