Українські та польські журналісти діляться досвідом роботи під час виборів

|

Українські та польські журналісти зібралися сьогодні в конференц-залі готелю “Дністер”, щоб поділитися досвідом роботи під час виборчих кампаній. Конференція “Засоби масової інформації у виборчих кампаніях: досвід України і Польщі” проводиться під патронатом Генерального секретаря Ради Європи Вальтера Швіммера.

“Для ЗМІ вибори є подвійним іспитом, бо саме тоді треба доводити свою професійність. Засоби масової інформації мають зробити так, щоб наші громадяни зробили правильний вибір,” – зазначила член Національнолї ради з питань телебачення і радіомовлення України Тетяна Лєбєдєва. А Президент Крайової Ради з радіо і телебачення Польщі Данута Ванєк наголосила на тому, що цей рік є ключовим як для України, так і для Польщі, адже в Польща увійшла до Європейського Союзу, а в Україні відбуватимуться президентські вибори. Тому, на її думку, ця зустріч є дуже важливою для українських та польських журналістів. “Ми повинні поділитися досвідом” – зазначила Данута Ванєк. Відтак сьогодні учасники конференції планують обговорити “Стандарти свободи медія від ОБСЄ”, “Рівність доступу до ЗМІ та інші потенційні проблеми виборчої кампанії 2004 року в Україні” та “Основні питання та юридичні засади виборчої кампанії”.

Нагадаємо, українські та польські журналісти зустрічаються вже не вперше. Нинішня конференція є результатом кількарічної співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *