ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові охороняють лише партійний офіс обласної партії СДПУ(о)

|

Із 85 партійних офісів на Львівщині лише один ― офісі ЛОО СДПУ(О) у Львові ― знаходиться під постійною охороною, ― повідомив начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало.

Олег Сало зазначив, що УМВСУ у Львівській області протягом березня-травня двічі скеровувала листи до керівників обласних партійних організацій з пропозицією встановити охоронну сигналізацію у приміщеннях партійних офісів. Для цього необхідно, щоб самі партії звернулися з відповідною заявою у обласну Державну службу охорони. Якщо будуть відповідні звернення, то охоронну сигналізацію у партійних офісах встановлять на загальних підставах ― тобто для партій ця послуга буде платною.

„Ми можемо брати офіси під охорону як в нічний час, так і цілодобово. Встановлюється тривожна кнопка, сигналізація, вихід на пульт, отож у разі спрацювання сигналізації протягом трьох хвилин правоохоронці будуть на місці події”, ― зазначив Олег Сало. На час президентської виборчої кампанії він обіцяє, що додатково до кожного партійного офісу буде максимально наближено чергові наряди патрулів – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *