ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обкрадають комунальні квітники

|

Літня квітникова розсада зникає з львівських клумб буквально через день після їхньої висадки, а через деякий час її можна побачити на одному з міських ринків. У такий не вельми благородний спосіб мешканці нашого міста намагаються трішки підзаробити.

Як розповіла інженер з озеленення відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР Оксана Бура, цьогоріч на літню квітникову розсаду Стрийського парку місто виділило близько 15 тисяч гривень. “Однак сьогодні ви тут не знайдете жодного чорнобривця і це при тому, що один саджанець коштує від 1,5 до 4 гривень” – наголосила пані Оксана. За її словами, “на гарячому” крадїів квітучої окраси міста впіймати ще не вдалося, оскільки охорони в парках просто немає. Однак, траплялися випадки коли крадену розсаду згодом помічали на ринках.

Окрім квіток, з парків також зникають звичайні лавки. Відтак, протягом минулого року з парку Франка зникло 6 “паркових диванів”. Поновити їх зможуть лише тоді, коли місто вирішить виділити гроші на капітальний ремонт паркових зон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *