ОСТАННІ НОВИНИ

Міськвиконком розгляне пропозиції про зміну тарифів на проїзд уже в п`ятницю

|

У Львівській міській раді завершилось громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету Львівської міської ради “Про погодження тарифів на перевезення пасажирів у міському транспорті”. Проект цього рішення визрів після тижневого моніторингу, що його проводило Управління транспорту і зв’язку та Управління економіки Львівської міської ради у маршрутних таксі нашого міста.

“Ми побачили реальну картину завантаження громадського транспорту, а також реальну картину доходів перевізників. Після цього було уточнено середню довжину маршруту, кількість рейсів та кількість пасажирів. Як наслідок, пропонується встановити наступну вартість проїзду – 85 копійок – проїзд у міських автобусах, 1 гривня – проїзд у маршрутних таксі.” – заявив начальник управління економіки Львівської міської ради Ігор Цвілинюк.

Відтак, якщо цієї п’ятниці виконавчий комітет затвердить даний проект рішення, вартість проїзду у міському транспорті зросте до зазначених вище сум, повідомляє Західна інформаційна корпорація. “Прийняття виконкомом рішення щодо погодження запропонованих тарифів на перевезення у міському транспорті може гарантувати те, що транспорт у Львові дихатиме” – зазначив голова асоціації перевізників Львівщини Роман Лобода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *