ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановлять світлофори із звуковою сигналізацією

|

Проект „Світлофори“ стане першим проектом благодійної організації „Клуб Левів“ у Львові. Кошти на проведення цього проекту клуб планує зібрати до 26 червня, коли в оперному театрі відбудеться концерт „Vivaldi goes to jazz”.

“Ми плануємо зібрати близько 20 тисяч гривень“, – розповідає президент клубу Ігор Грицюк. Він також зазначив, що від кількості зібраних коштів залежить успішність реалізації проекту та кількість встановлених звукових сигналізаторів. До речі вартість одного звукового сигналізатора становить 400-500 гривень. Встановлення їх розпочнеться через 1-1,5 місяця після збору грошей, а місця де встановлюватимуться такі сигналізатори визначатимуть самі незрячі.

Назва організації (“Lions“) походить від початкових літер англійських слів, що в перекладі означає „свобода, розум, безпека нашої нації“. Мета організації закладаена у її девізі „Ми служимо“. Саме “леви” допомагають людям із такими серйозними проблемами як сліпота, глухота та цукровий діабет. Мету львівської організації її президент визначає у служінню львівській громаді. Загалом нині в світі налічується 46 тисяч клубів, що об`эднують людей із понад 19 країн світу. Нині в Україні діє 6 „Клубів левів“ – 4 в Донецьку, 1 в Києві та 1 у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *