ОСТАННІ НОВИНИ

“Інвестиційний ярмарок – 2004” у новому форматі

|

Цьогорічний Міжнародний економічний форум та інвестиційний ярмарок проводитимуть у новому форматі. Напередодні IV-го інвестиційного ярмарку нову модель залучення інвестицій в економіку регіону обговорили сьогодні у Львівському прес-клубі реформ.

Основними компонентами форуму буде пленарне засідання, конференція “Сталий розвиток Карпат: головні приорітети порядку денного“, Форум партнерств, що стане інструментом нових програм добросусідства і використання коштів від європейських фондів для прикордонних територій. Окрім цього, в планах ярмарку – інвестиційний магазин, де консалтингові фірми надаватимуть консультації щодо інвестиційного середовища, щодо ведення бізнесу та стосовно інвестиційних проектів в різних сферах. За словами начальника головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака, туди залучатимуть не тільки консалтинги, а й податкову, пожежників та митників, які стануть повноцінними учасникмми ярмарку. Вони теж презентуватимуть матеріали та проводитимуть роз’яснювальну роботу.

В рамках інвенстиційного ярмарку проводитимуть аукціони земельних ділянок та нерухомості. За словами Валерія П’ятака, проведення аукціонів вже погоджено з міськвиконкомом. „А зараз ми працюємо з конкретними підприємствами – із 50 інвестиційних проектів вибиремо близько 25, які готуватимемо до інвестиційних презентацій“ – зазначив пан Валерій. Наразі вже сформовано веб-сторінку інвестиційного ярмарку, яка проводитиме реєстрацію і накопичуватиме інформацію. Базу потенційних інвесторів (країни європи, фонди США та наші сусіди) організатори Форуму звузили до тисячі, їм уже розсилають запрошення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *