ОСТАННІ НОВИНИ

“Свобода” з КУНом братаєтьтся і у Львові

|

Голови обласних осередків Конгресу Українських Націоналістів та Всеукраїнського об’єднання “Свобода” зібрали сьогодні журналістів, щоб поділитися з ними концепцією та подальшими планами новоствореної коаліції чотирьох націоналістичних організацій України: ВО “Свобода”, КУН, ОУН та ОУН-р. Нагадаємо, що об’єднання відбулося на державному рівні 29-го травня. Під час прес-конференції голова “Свободи” Андрій Парубій та голова КУНу Михайло Вовк присвятили левову частку часу тому, щоб ще раз нагадати, що ОУН в Україні під проводом Андрія Чорновола не має нічого спільного із націоналізмом.

Голови обласних осередків націоналістичних організацій не виключають також, що ОУН в Україні подасть заявку на вступ до “об’єднання чотирьох”. “Ми розглянемо на раді їхню заяву, серйозно поставимося до неї, проте швидше за все відхилимо,” – говорить пан Парубій. “Входження до об’єднання цієї сумнівної організації нагадуватиме в’їзд троянського коня,” – ділиться своїми асоціаціями Андрій Парубій. Журналісти також дізналися, що об’єднання відбулося не лише в Києві, львівські регіонали також одразу приступили до спільної діяльності. Вже 30-го червня “Свобода” та КУН із залученням інших націоналістичних організацій Львівщини проведуть масштабне віче на честь 63-річчя відновлення Української державності.

Було також повідомлено, що усі націоналісти підтримуватимуть на президентських виборах Віктора Ющенка, а перед парламентськими виборами планується створити блок націоналістичних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *