ОСТАННІ НОВИНИ

Республіканці пікетуватимуть Сендегу за його офіційною адресою

|

ЛОО УРП “Собор” цієї неділі о 15. 30 пікетуватиме особисте помешкання голови ЛОДА Олександра Сендеги за адресою Єфремова, 13 ( за цією адресою, кажуть, він зареєстрований). Таке рішення, за словами голови обласного осерендку парті Ростислава Новоженця, прийняли після того, як підсумували зроблене і не зроблене головою ЛОДА за рік керування областю. “Ми сподіваємося, що це пікетування буде дієвим і ми змусимо область повернутися до вирішення національного питання” – наголосив Р. Новоженець.

Власне, сьогодні в ЛОО УРП “Собор” підсумовували, що зроблено за час керування О. Сендеги. Було зазначено, що область не збагатилася духовно взагалі. У цьому контексті Р. Новоженець задавався риторичними питаннями: “Чому люди мають чути російську мову, попсу, читати медичні інструкції російською мовою, прогулюватися повз російськомовні вивіски?”. Засуджує він Сендегу і за те, що той покладав квіти 9-го травня, бо це свідчить про ностальгію за радянськими часами. Окрім цього, він ігнорує українсько-національні питання, нехтує звернення щодо перенесення Російського консуляту з вулиці К.Левицького.

“Ми констатуємо, що О. Сендега так і не став яскравою особистісю і політичною фігурою. Хоч подейкують, що після того, як Кірпа створив власну партію, перший очолив її обласний осередок,” – наголошує Новоженець. – “Львівщина не виступає ініціатором зрушень. ЛОДА стала не керівним органом, а управлінням статистики”. Не розуміє голова обласних республіканців і політичної позиції Олександра Степановича, називає її “невизначеною, пісною”. На економічний поступ області Р. Новоженець особливої уваги не звертав, бо вважає, що тут все залежить від центральної влади.

Цієї неділі обласні республіканці мають намір нарешті реалізувати те, що обіцяли давно – пікетуватимуть помешкання голови ЛОДА. Щоправда, щодо адреси, за якою проводитимуть акцію протесту, сам керівник сказав, що там Олександр Степанович офіційно зареєстрований, але чи буде він вдома і чи живе там взагалі, цього стверджувати не береться. Чи буде кому слухати протестуючих у неділю і чи не призведе ця акція лишень до збурення відпочиваючих львів’ян, які живуть у сусідніх будинках почуємо за кілька днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *