ОСТАННІ НОВИНИ

Віталія Антонова обрано головою Наглядової ради ВАТ “Концерн Галнафтогаз”

|

Учора під час перших зборів Наглядової ради ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Віталія Антонова було обрано головою Наглядової ради, повідомляє прес-служба концерну.14 червня на загальних зборах акціонерів ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, відповідно до нового Цивільного кодексу України, було вирішено змінити назву контролюючого органу Товариства з “Рада товариства” на “Наглядова рада”. Згідно з новою редакцією Статуту ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, голова Наглядової ради обирається з числа членів Наглядової Ради на її першому засіданні.

Антонов Віталій Борисович народився 12 грудня 1962 року в Стрию, Львівської області. У 1988 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут, факультет фінанси та кредит. З 1988 – директор альпіністського клубу “Карпати” в Стрию, з 1991 р. – директор Львівської обласної рятувальної служби. З 1999 р. – почесний консул Литовської республіки у Львові. 1999 – 2000 р. – голова комісії УСПП з питань ПЕК. З 2001 р. – голова Ради ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. З 2004 р. – президент “Універсальної Інвестиційної Групи”, з 15.06.2004 – голова Наглядової ради ВАТ “Концерн Галнафтогаз”.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Рейтинг D&B 4А-2. Належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 79 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить близько 160 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській областях, а також у Києві. Концерн Галнафтогаз та Міжнародна Фінансова Корпорація (група Світового Банку) реалізовують спільну програму „Покращення практик корпоративного управління ВАТ “Концерн Галнафтогаз“. Станом на 31 грудня 2003 р. підтверджені аудитом (Ernst & Young) консолідовані активи компанії становлять 336,1 млн. грн., чистий прибуток за 2003 рік – 11,1 млн. грн., товарооборот – 942,4 млн. грн. Чистий грошовий потік від операційної діяльності – 28,1 млн. грн. ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ першим з українських компаній впровадив Кодекс Корпоративного управління. Статутний фонд Концерну – 130 млн грн..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *