ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Базарник провів нараду з приводу гуртожитку на вулиці Котика

|

Учора заступник міського голови Львова з питань житлового господраства Ігор Базарник провів нараду з приводу ситуації, що склался довкола відомчого гуртожитку на вулиці Богдана Котика. Як повідомляє прес-служба обласної організації УНП, в нараді взяли участь депутати міської ради, представники ТзОВ “Бізнес-центр “Олеко” та Личаківської РДА, а також мешканці гуртожитку.

Власне представник адміністрації заявив, що ТзОВ не мало права продавати приміщення кафе бару на першому поверсі приміщення і приймати рішення щодо перепрофілювання приміщень. Крім того, мешканці гуртожитку представили листа УДБК “Укрбуд”, у якому зазначено, що ця структура не давала дозволу на включення гуртожитку на вулиці Котика до статутного фонду ТзОВ “Бізнес-центр “Олеко”. Поза тим, жителі представили рішення Господарського суду Львівської області, який відхилив позов згаданого товариства до жителів гуртожитку. Наступна нарада, на якій має бути проведена звірка „боргів” за комунальні платежі, призначена на 18 червня.

Коментуючи ситуацію Юрій Кужелюк зазначив, що подібні ситуації склались у багатьох відомчих гуртожитках Львова і потребують негайного вирішення, адже через конфлікт страждають сотні людей. „Те, що по Богдана Котика, 4 вже декілька місяців через конфлікт нема води – є неприпустимим, питання треба вирішувати по суті і як найскоріше, адже у всіх сім’ях є діти, а життя в антисанітарії без води, є ганьбою для європейського міста”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *