ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії нагороджують інтелектуальну еліту міста

|

Міський голова Львова Любомир Буняк нагородив інтелектуальну еліту нашого міста. П’ятеро вчителів, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу “Вчитель року-2004”, з рук міського голови сьогодні отримали п’ять грошових премій по 1 тисячі 200 гривень. Нагороджені вчителі представляють 5-ту, 52-гу, 29-ту, 53-тю та 42-гу школи Львова.

Окрім цього, грошові премії по 200 гривень, отримали 54 школярів, які перемогли у Всеукраїнських предметних олімпіадах, та 14 юних переможців Четвертого Міжнародного дитячого конкурсу з української мови імені Петра Яцика. „Діти, яких ми сьогодні нагороджуємо, виявили грунтовні знання , творчий пошук та ерудицію,“ – йшлося у святковому привітанні мера. А начальник міського управління освіти Костянтин Лазурко наголосив, що сьогодні в мерії відбувається справжнє свято успіху львівської освіти.

Нагадаємо, учні львівських шкіл перемогли у Всеукраїнських предметних олімпіадах з математики, фізики, хімії, інформатики і трудового навчання, географії та економіки, з іспанської, французької, німецької та англійської мов, з історії, правознавства, української мови та літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *