ОСТАННІ НОВИНИ

Прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” скеровано у фонд розвитку компанії

|

85% прибутку ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за минулий рік акціонери компанії вирішили скерувати у фонд розвитку компанії, а ще 15% – до резервного фонду, повідомляє прес-служба концерну. Таке рішення було прийнято вчора під час загальних зборів акціонерів компанії. На зборах були присутні 45 акціонерів чи їх представників, які володіють 80,5% акцій компанії. Чистий прибуток за 2003 рік становить 11,1 млн. гривень.

Збори також затвердили річні звіти Ради директорів, Ради товариства та Ревізійної комісії про результати господарської діяльності, баланс і звіт про фінансові результати ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за 2003 рік. Також акціонери затвердили Стратегічний план розвитку Товариства на 2004-2008 роки. Крім того, було затверджено результати підписки на акції товариства, згідно із якими статутний капітал компанії зріс від 120 млн. до 130 млн. грн. Також під час зборів були затверджені Кодекс корпоративного управління ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, а також ряд Положень: “Про загальні Збори акціонерів відкритого акціонерного товариства “Концерн Галнафтогаз”, “Про наглядову раду рідкритого акціонерного товариства “Концерн Галнафтогаз”, “Про інформацію у відкритому акціонерному товаристві “Концерн Галнафтогаз”.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Рейтинг D&B 4А-2. Належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 79 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить близько 160 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській областях, а також у Києві. Концерн Галнафтогаз та Міжнародна Фінансова Корпорація (група Світового Банку) реалізовують спільну програму „Покращення практик корпоративного управління ВАТ “Концерн Галнафтогаз“. Станом на 31 грудня 2003 р. підтверджені аудитом (Ernst & Young) консолідовані активи компанії становлять 336,1 млн. грн., чистий прибуток за 2003 рік – 11,1 млн. грн., товарооборот – 942,4 млн. грн. Чистий грошовий потік від операційної діяльності – 28,1 млн. грн. ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ першим з українських компаній впровадив Кодекс Корпоративного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *