ОСТАННІ НОВИНИ

Школи-інтернати Львівщини збагатилися ще шістьма автобусами

|

Сьогодні голова обласної адміністрації Олександр Сендега вручив директорам шести львівських шкіл-інтернатів по автобусові. Це вантажно-пасажирські мікроавтобуси, які коштували по 42 тисячі гривень. Це був останій етап вручення автобусів, відтепер усі школи-інтернати Львіщини, а їх 24, мають власні засоби перевезення.

“Вже стало доброю традицією вручати подарунки до Дня захисту дітей”, – зазначив під час виступу начальник ГУ освіти та науки Михайло Брегін. – “Сьогодні ми завершуємо процес і вручаємо останні мікроавтобуси, минулого року засоби перевезеня отримали вісімнадцять інтернатів (два з них за рахунок спонсорів)”.

Опіка школами-інтернатами, за словами О. Сендеги, лежить на кожному з його заступників і на ньому, так, голова має перший і сотий інтернати. ЛОДА затвердила програму розвитку освіти та допомоги школам, згідно з якою їм вручають автобуси, допомагають реконструювати приміщення та нагороджують подарунками. Кожен з кураторів шкіл-інтернатів також шукає для них спонсорів.

Нові автомобілі отримало чотири Львівських школи-інтернати (1, 102, 101,104) та Жовківська і Лавриківська загальноосвітні школи-інтернати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *