ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Медведчук став головним податківцем України

|

Президент України Леонід Кучма прийняв відставку глави Державної податкової адміністрації Юрія Кравченка, повідомляє „Українська правда“. За інформацією прес-служби президента, відставка прийнята за підсумками наради з питань проблем ПДВ, яка відбулася у п`ятницю. На нараді Кучма піддав різкій критиці економічний блок уряду.

Президент України також збирається підписати указ, яким робота Міністерства фінансів, Державної податкової адміністрації, Державної митної служби і Держказначейства у сфері податку на додану вартість визнана незадовільною. Як повідомила прес-секретар президента Олена Громницька, в указі звертається увага керівників цих відомств на необхідність термінового виправлення ситуації в сфері ПДВ і здійснення контролю за своєчасністю і повнотою нарахувань і сплати сум цього податку в бюджет.

Кравченко очолював ДПАУ з грудня 2002 року. Наразі функції керівника Державної податкової адміністрації виконує перший заступник голови ДПА, колишній начальник ДПА у Львівській області Сергій Медведчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *