ОСТАННІ НОВИНИ

“Наш Львів” заступився за дітей-інвалідів

|

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутатська група “Наш Львів” звернулась до міського голови із проханням повернути приміщення по вул. Гіпсовій, 38 для розміщення у ньому Центру професійної реабілітації дітей-інвалідів.

Справа в тому, що дитячий садочок по вул. Гіпсовій, 38 був відремонтований батьками дітей-інвалідів хворих на ДЦП, і вже протягом 2-х років дане приміщення пустує, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

“Депутатська група “Наш Львів”, враховуючи велику кількість дітей, хворих на ДЦП в м. Львові (а таких більше 1150 дітей), та керуючись указом Президента України від 13.07.2001 р. №519, яким затверджена Національна програма професійної реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2001-2005 рр., вважає за доцільне створення міського навчального центру професійної реабілітації інвалідів та навчально-реабілітаційного центру “Промінь сонця” для дітей з психофізичними вадами та просить повернути приміщення садочку по вул. Гіпсовій, 38 та посприяти у створенні навчального центру по реабілітації дітей-інвалідів” – зазначено в проханні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *