ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває обласний Форум молоді на підтримку Януковича

|

Форум “Молодь Львівщини за підтримку Януковича”, який відбувається зараз у будинку культури імені Петрушевича, не має жоднгого відношення до передвиборчих перегонів, – заявив голова оргкомітету форуму В’ячеслав Головченко. “Ми говоритимемо про те, що пан Янукович, як прем’єр-міністр робить багато, щоб вирішити проблеми молоді, хоча й розуміємо, що він є реальним кандидатом у президенти,” – додав пан Головченко.

За словами організаторів, на підтримку форуму підписалися представники 73-ох молодіжних, громадських та спортивних організацій Львівщини. Цим заходом молоді активісти здебільшого Союзу молоді регіонів України хочуть довести громадськості, що уряд реально працює, а в Україні невпинно відбуваються зміни на краще. “Ми бачимо, що молоді стає легше дихати,” – ділиться власними спостереженнями В’ячеслав Головченко.

Своїм заходом організатори хочуть наголосити, що Віктор Янукович не такий поганий, як про нього говорять на Львівщині. “Поганий імідж Януковичу створюють львівські ЗМІ. Деякі з них друкують відверту брехню про пана Віктора і цим “вдовблюють” в голови львів’ян, що він поганий,” – переконаний пан Головченко.

На сьогоднішньому форумі буде близько 600 учасників. Під час заходу планується проголосувати за звернення учасників Львівського обласного форуму до молоді Львівської молоді. Якщо скоротити текст звернення, то можна його сприймати так: “Самі любимо Януковича і вам радимо”. Між іншим, під час прес-конференції організатори двічі переплутали Віктора Януковича з Віктором Ющенком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *