ОСТАННІ НОВИНИ

“Океан Ельзи“ розпався

|

Група “Океан Ельзи” продовжить роботу у новому складі. Як заявили сьогодні на прес-конференції колишні бас-гітарист Юрій Хусточка і клавішник Дмитро Шуров, з 16 липня 2004 року вони офіційно припинять свою діяльність як учасники групи, повідомляє кореспондент „proUA“.

Причина виходу зі складу групи – бажання реалізувати свої музичні ідеї, які не вписуються у стилістику групи. За словами Хусточки, він втомився бути частиною “національної гордості”, якою стала група для цієї країни. Він продовжить займатися музикою у складі нового колективу “ Aesthetic Educashion ”. Проект Хусточка реалізовуватиме разом з Дмитром Шуровим та Луї Франком. За словами Шурова, його подальша діяльність з “Океаном Ельзи” неможлива. Він стверджує, що “Океан Ельзи” перетворився у колектив талановитих індивідумів, які шукають самовираження. Група Хусточки і Шурова ймовірно займатиметься не тільки музичними проектами.

За словами соліста “Океану Ельзи” Святослава Вакарчука, для нього ця новина була, наче грім серед ясного неба. Він вважав колектив цілісним і непорушним, а Юрій Хусточка був для нього найближчою людиною у групі.

Ю. Хусточка грав на бас-гітарі в “ОЕ” з моменту її виникнення у 1994 році. Д. Шуров офіційно прийнятий до складу групи у 2004 році, після виходу альбому “Модель”. За словами учасників групи кадрові “перестановки” не впливатимуть на їхні особисті стосунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *