ОСТАННІ НОВИНИ

На водних об’єктах області відкрито навігацію

|

З початку червня на водних об’єктах області відкрито навігацію для малих суден. Таке розпорядження з метою впорядкувати використання плавзасобів, забезпечити рух суден та попередити нещасні випадки з людьми на воді видав голова ЛОДА Олександр Сендега, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Згідно з цим розпорядженням райдержадміністрації, виконкоми міських, селищних та сільських рад повинні зобов’язати керівників підприємств і суб’єктів підприємницької діяльності привести стоянки для малих суден у відповідність до вимог “Правил користування малими суднами на водних об’єктах області” та забезпечити їх щорічний огляд.

Окрім цього, керівник області доручив Львівській центральній рятувально-водолазній службі привести свої пости на водних об’єктах області у відповідність до вимог чинного законодавства, а управлінню МВС України у Львівській області перевіряти водіїв (що перевозять автотранспортом плавзасоби) наявність документів, бортових номерів державної реєстрації та права власності на малі судна, моторні і веслові човни, катери, яхти, водні велосипеди, гідроцикли. Натоміцсть державне управління екології та природних ресурсів у Львівській області повинне здійснювати контроль за виконанням власниками малих суден заходів екологічної безпеки на водних об’єктах та на береговій смузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *