ОСТАННІ НОВИНИ

Концерн Галнафтогаз отримає кредит у 23 млн доларів на розвиток мережі АЗК

|

7 червня Рада керуючих Чорноморського банку торгівлі та розвитку (ЧБТР) прийняла рішення про фінансування проекту ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Як повідомляє прес-служба ВАТ “Концерн Галнафтогаз”, під час засідання Ради керуючих ЧБТР, яке відбувалося у Тирані (Албанія) було прийнято рішення про фінансування проекту розвитку мережі АЗК “ОККО” в Україні на суму 23 млн. дол. США. Інвестиційний кредит буде виданий терміном на 6-7 років.

„За ці кошти ми проведемо реконструкцію старих АЗС Концерну та збудуємо нові АЗК ОККО. Ми придбаємо існуючі АЗС з подальшим доведенням їх до стандарту ОККО. Окрім того ми зараз реалізовуємо програму реконструкції та реновації наших нафтобаз“ – говорить генеральний директор ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Юрій Кучабський.

Минулого року ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ прийняв нову стратегію розвитку, згідно із якою планує до 2008 року довести число заправних комплексів стандарту “ОККО” до 200 у всіх регіонах України. Протягом найближчих чотирьох років інвестиції в розбудову мережі АЗК “ОКК” складуть 80 млн. доларів США. Станом на кінець минулого року ВАТ “Концерн Галнафтогаз” займав 5,4% ринку роздрібної реалізації нафтопродуктів в Україні, а завдяки реалізації цієї стратегії цей показник планують довести до 12%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *