ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал навколо „Карпат“ спонукав Суркіса шукати корупцію в українському футболі

|

Керівництво Федерації футболу України планує звернутися до президента Леоніда Кучми і правоохоронних органів з приводу скандалу навколо львівського футбольного клубу “Карпати”. Як повідомляє „УНІАН“, про це домовлено на засіданні виконавчого комітету ФФУ.

На засіданні згадувався матеріал журналіста Дмитра Короткова у програмі “Гол” на “Новому каналі”. У ньому журналіст натякав, що у вищій лізі нібито існує змова трьох клубів, які усіма засобами намагаються посприяти вильоту з вищої ліги львівських „Карпат“. Виконком ФФУ вирішив звернутися до відповідних органів та президента України, щоб розібратися у ситуації та виявити договірні матчі.

Президент ФФУ Григорій Суркіс вважає, що таке рішення унеможливить подібні ситуації у майбутньому. За його словами, розслідувати випадки договірних матчів мають компетентні органи. Цю ситуацію також вивчають робочі групи Професійної футбольної ліги і ФФУ.

Суркіс також жорстко розкритикував діяльність керівництва футбольного клубу “Карпати”. А перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко у своєму виступі зазначив, що керівництво “Карпат” розвалило клуб за останній рік. За його словами, на сьогодні в “Карпатах” немає людей, які можуть керувати клубом. Стороженко запропонував створити робочу групу за участю журналістів, щоб вивчити ситуацію, у якій опинився футбольний клуб “Карпати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *