ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Чорновіл заявив про толерантність ОУН в Україні стосовно Буняка

|

ОУН в Україні протягом місяця займатиме позицію нейтралітету по відношенню до ідеї проведення референдуму за відставку міського голови Львова Любомира Буняка, після чого визначить свою позицію з цього питання, ― повідомив новообраний голова ОУН в Україні Андрій Чорновіл. „Ми ні підтримуємо Буняка, ні вимагаємо його відставки”, ― заявив Андрій Чорновіл.

Новий голова ОУН в Україні зазначив кореспондентові „Контекст- медіа”, що не підтримує попередньої позиції партії достроково припинити повноваження міського голови, „бо це зроблено з політичних мотивів”. Це питання буде обговорено на засіданні проводу ОУН в Україні, після чого буде зроблено заяву про офіційну позицію партії по цього питання.

Андрій Чорновіл зазначив, що протягом найближчого місяця партія взагалі утримуватиметься від політичних заяв і займатиме позицію толерантності. Протягом цього місяця в першу чергу ОУН в Україні повинна вирішити організаційні питання, пов’язані із зміною керівництва партії.

Андрія Чорновола було обрано головою ОУН в Україні 30 травня на великому позачерговому зборі партії ОУН в Україні. До цього партію очолював Роман Козак. У квітні ОУН в Україні виступила ініціатором створення ініціативної групи з проведення референдуму за дострокове припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка. Станом на 1 червня ініціативна група зібрала 48 тис. підписів за проведення референдуму. Необхідно зібрати понад 60 тис. підписів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *