ОСТАННІ НОВИНИ

Господарку Львова готують до зими

|

Виконком міської ради Львова прийняв рішення „Про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2003 – 2004 років та завдання з підготовки до наступного опалювального сезону“, яким передбачено комплекс заходів з підготовки до наступного опалювального сезону, повідомляє прес-служба міської ради.

Зокрема, районні адміністрації зобов’язали розглянути питання про підготовку житлового фонду, бюджетних установ, об’єктів інженерного забезпечення у районах до роботи в зимових умовах 2004-2005рр. із затвердженням відповідних планів виконання робіт. Крім того, у районах мають бути утворені робочі комісії з перевірки готовності житлово-комунального господарства, бюджетних установ до наступного опалювального сезону.

Натомість керівники найбільших комунальних підприємств підприємств та установ, які є власниками об’єктів інженерного забезпечення ЖКГ мають розробити план заходів з підготовки підприємств до роботи у зимовий період і здійснювати повний розрахунок за спожиті енергоносії, а також під особисту відповідальність забезпечити подачу енергоносіїв для надання послуг споживачам.

Водночас затверджено перелік робіт з приведення у технічно справний стан відомчих об’єктів, що підлягають прийняттю у комунальну власність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *