ОСТАННІ НОВИНИ

ФК “Карпати” планує висадити у Запоріжжі кількатисячний десант уболівальників

|

На наступний календарний матч вищої ліги чемпіонату України з футболу, що відбудеться 10 червня у Запоріжжі, керівництво ФК “Карпати” планує відрядити своїм коштом двотисячний “десант” уболівальників для підтримки команди, повідомив сьогодні під час прес-конференції генеральний директор ФК “Карпати” Петро Комар.

За його словами, у теперішній ситуації “Карпати” потребують у кожному матчі посильної присутності на полі 12-го гравця, тобто уболівальників, а відтак керівництво клубу домовляється із Львівською залізницею про переїзд потягами до Запоріжжя. Від’їзд уболівальників заплановано на 9 червня. Його організовує фан-клуб “Карпат” і саме туди можна звертатися за колективними заявками. Крім того, на матч до Запоріжжя запрошують й ветеранів “Карпат”, які, за словами Петра Комара, мають стати переможним талісманом клубу.

Крім того, зараз керівництво “Карпат” звернулося до відомого у Львові психолога та психотерапевта Олександра Фільца, з яким має намір співпрацювати як мінімум до кінця поточного чемпіонату, щоби допомогти футболістам відновити упевненість у собі і здобути такі необхідні для залишення у вищому дивізіоні перемоги. Зараз команда обіймає передостаннє місце в українсбькому чемпіонаті і відстає на три очки від симферопольскої “Таврії”. Окрім матчу з “Металургом”, Карпати проведуть поєдинки з “Дніпром” і “Кривбасом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *