ОСТАННІ НОВИНИ

Наше життя – це і є мистецтво – Міхай Тимошенко

|

Учора в творчо-мистецькому центрі “Дзига” відкрилася виставка робіт румунського художника Міхая Тимошенка – “Діалог” – суб’єктивний аналіз всесвіту”. На виставці представлено графіку та скульптури, авторами яких є Міхай Тимошенко.

Митець зазначив, що “Діалог” це загальний подвійний стилізований автопортрет розбитий на окремі малюнки, що відображають внутрішній діалог автора між всесвітом і своїм власним я. У роботах Міхая відображено глибоке проникнення у душу особистості її інтелект, філософський погляд на життя, пошук істини. Митець зображає оголених людей, оскільки одяг накладає відбиток часу, а думки, погляди, істини — незмінні. Ідеї для робіт автор знаходить у власній уяві і майже ніколи не малює з натури, тому що справжнє мистецтво знаходиться в уяві. “Наше життя і є справжнім мистецтвом, тільки ми не завжди це розуміємо” – зауважив Міхай Тимошенко.

Міхай Тимошенко румун українського походження, навчається у Львівській академії мистецтв. У 2003 році став студентом року у номінації студент митець – повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *