ОСТАННІ НОВИНИ

Через хрестик Білоусу не вистачило одного голосу, щоб стати заступником міського голови

|

Голосування за заступників мера Львова затягнулося. Опісля поіменного голосування, за яким стало зрозуміло, що за затвердження Володимира Яніва на посаду заступника міського голови з питань промисловості та підприємництва проголосувало 50 депутатів, а Василеві Білоусу, щоб стати заступником міського голови з питань економіки та соціальної політики не вистачило лише одного голосу.

Після оприлюднення результатів до лічильної комісії звернувся депутат Львівської міської ради Іван Денькович, який заявив, що він віддав свій голос і за Василя Білоуса, і аз Володимира Яніва, однак своє волевиявлення виразив не кружальцем, а хрестиком. Аналогічна ситуація виникла і в депутата Юрія Кардашевського. На думку лічильної комісії, такі бюлетені слід вважати недійсними. Відтак депутати чиї голоси вважали недійсними, а також депутат Мирон Колодко, який через запізнення не брав участі в голосуванні, звернулися до лічильної комісії зарахувати їхні голоси на користь заступників, а панові Колодку виготовити окремий бюлетень і надати можливість проголосувати.

Наразі члени лічильної комісії взяли заяви трьох депутатів і продовжують свою роботу в малому сесійному залі. А роботу сесії перервали на 10 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *