Автоперевізники вимагають, щоб виконком переглянув тарифи

|

Автоперевізники нашого міста запропонували міськвиконкому переглянути тарифи на перевезення. Голова Асоціації автоперевізників Львова Роман Лобода на початку сьогоднішнього пленарного засідання прочитав відкритий лист до міського голови Львова з проханням переглянути тарифну політику на автоперевезення під час завтрашнього засідання міського виконавчого комітету.

“Понад 5 років автоперевізники обслуговували пасажирів без підвищення тарифів. Однак затрати на ці види послуг за ці роки постійно зростали і зараз продовжують зростати. А увесь тягар покладено на автоперевізників” – йдеться у заяві Асоціації автоперевізників. За словами Романа Лободи, неодноразові звернення до міського голови з проханням про необхідність переглянути тарифи на автоперевезення були проігноровані.

Відтак Асоціація Автоперевізників міста у разі, якщо тарифи на завтрашньому засіданні міського виконавчого комітету не переглянуть, обіцяють скоротити нерентабельні маршрути, а ціни підвищити до 1 грн 20 копійок. Якщо ж це рішення підтримає виконком, то перевізники погоджуються на 1 гривню. За підписалося 26 операторів підприємств з автоперевезення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *