ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти вимагають виведення війська з Іраку

|

Під стіни обласної адміністрації прийшло близько п’ятдесяти соціалістів з вимогою передати Президентові їхню вимогу щодо виведення українського контингенту з Іраку. Леонід Данилович як командир запасу також отримав повістку від соціалістів “з’явитися у бориспільський аеропорт з військивим ранцем (сухарі, сало, горілка, гітара) для направлення в Ірак з метою виведення військ”. Якщо Л. Кучма до середини червня (такий йому дали строк) ніяк не відреагує на зверення соціалістів, вони обіцяють вдаватися до радикальних дій, організовувати наметове містечко під стінами ЛОДА і розпочинати голодування. Подібні акції, за словами першого секретаря обкому партій Євгена Таліпова, сьогодні проводять по всій Україні.

Є. Таліпов зазначив, що до ЛОДА вони прийшли зовсім не через те, що мають щось проти чиновників. Просто саме керівництво обласної адміністрації як представництво влади має передати звернення президентові.

Акція протесту, була організована, власне, Спілкою молодих соціалістів, хоч їх підтримали міська та областа СПУ, “Жінки за майбутнє” та ГО “Діти війни”. Серед гасел: “Молоді соціалісти проти чужої війни”, “Литвина, Марчука – в Багдад українських вояків – додому”. “Ми прийшли, щоб привернути увагу, щоб повернули наші війська з Іраку, бо вже шестеро осіб вбито і двадцять – поранено,” – наголосив Є. Таліпов. –“Нехай Кучма сам візьме повістку, яку ми йому написали, і поїде в Багдад з благородною місією – повертати миротворців”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *