ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Всеукраїнської вищої школи художнього моделювання погрожують голодуванням

|

7 червня вчителі та діти, які навчаються у Всеукраїнській вищій школі художнього моделювання погрожують відновити акцію протесту у формі голодування. До їх акції мають намір приєднатись і активісти батьківського комітету.

Причиною їх невдоволення є обіцянка представників Львівської облдержадміністрації не допустити перетворення цього навчального закладу на Центр професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну, що призвело б до пониження рівня акредитації. Водночас, під час зустрічі членів батьківського комітету з заступником міністра освіти Анатолієм Погрібним, останній заявив, що рішення про зміну рівня акредитації навчального закладу має бути прийнято Міністерством освіти України 7 червня – повідомив член батьківського комітету Богдан Кондра, який був присутній на зустрічі з заступником міністра.

Учора з 14 до 18 години близько 100 представників Всеукраїнської вищої школи художнього моделювання пікетували будинок ЛОДА, протестуючи проти можливого пониження рівня акредитації їхнього навчального закладу. Вони тримали плакати: “Політика чиновників – вищий навчальний заклад у профтехучилище”, “Мирослав Сорока (голова Комітету професійно-технічної освіти Львівської ОДА – “ЗІК”), не заважайте нам вчитися і працювати”.

Зараз у Всеукраїнській вищій школі художнього моделювання навчається 500 учнів за спеціальностями перукар, модельєр верхнього чоловічого та жіночого одягу – повідомляє Західна інформаційна корпорація. .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *