ОСТАННІ НОВИНИ

Стриптиз в райвідділі - версія ЦГЗ УМВСУ у Львівській області

|

28 травня о восьмій годині вечора до чергової частини Залізничного райвідділу міліції Львова звернулося подружжя львів’ян. Вони попросили правоохоронців захистити їх від невідомої жінки, що побила вікна їхнього помешкання та погрожує їм розправою, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Працівники партульно-постової служби одразу прибули на місце події. Потрощивши вікна чужої оселі, невідома навіть не думала втікати. Вона почала привселюдно винуватити власників квартири у зв’язках із кримінальним світом. Заляканому подружжю господарів довелося пояснювати непроханій гості, що до жодної злочинної групи ані вони, ані їхня дитина не належать. Однак, їхні спроби вгамувати жінку були безуспішними, тож міліціонерам не залишалося нічого іншого, як доставити її до райвідділу.

У приміщенні чергової частини з’ясувалося, що затримана – журналіст одного із львівських видань, 32-річна Т.

У райвідділі вона продовжувала вести себе агресивно. Коли ж працівники міліції спробували присоромити її, затримана намагалася зчинити бучу просто в райвідділі. Вона почала кричати на міліціонерів, ображати їх. Навіть порвала черговому сорочку та нанесла йому декілька ударів в обличчя.

А далі вона демонстративно роздяглася просто в приміщенні чергової частини. Тож міліціонерам довелося звернутися за допомогою до медиків, аби вони вгамували некеровану жінку та об’єктивно оцінили її стан.

Провівши обслідування, лікарі констатували, що затримана перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Матеріали перевірки знаходяться в прокуратурі Залізничного району міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *