ОСТАННІ НОВИНИ

Трудовики досі не висунули єдиного кандидата

|

Під час минулотижневого шостого з’їзду Трудової України рішення про висунення єдиного кандидата на прохання Сергія Тігіпка наразі не розглядали – повідомив сьогодні під час прес-конференції заступник голови правління ЛОО “Трудова Україна” Володимир Клюс. Це питання розглядатимуть вже на початку липня, під час сьомого зїзду партії.

Нагадаємо, Львівська обласна організція запропонувала висунути свого лідера Сергія Тігіпка єдиним кандидатом від центральних партій. В. Клюс зазначив, що С. Тігіпко запропонував не ставити цього питання на розгляд, оскільки трудовики щойно підтримали рішення з’їзду партії “Нова Генерація України” про саморозпуск та влиття у лави Трудової України. Водночас ще незавершена розробка питань, які партія хоче поставити перед кандидатом у президенти. “Ми вважаємо, що має бути єдиний кандадат від центру,” – наголосив Клюс. – “Наша позиція – щоб це був наш голова партії”.

Щодо інших кандидатів від центру, голова правління Василь Тимків зазначив, хоч попередньо говорили про Януковича, але недомовки є тому, що усі рішення приймає вищий орган партії. Зараз, за його словами, між Тігіпком і Януковичем ведуться переговори, ситуація проясниться за кілька тижнів.

В. Тимків також зазначив, що для трудовиків важливішими є вибори 2006 року, парламентські: “Ми за те, щоб наш лідер пішов на вибори, навіть незалежно від результату, бо це все одно буде прорив для партії”. В. Клюс у свою чергу повідомив, що обласна Трудова Україна вже на 90% готова до виборів, штаби вже майже сформовані. А Сергій Тігіпко зміг би набрити в нашому регіоні, на його думку, відсотків шість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *