ОСТАННІ НОВИНИ

Журналістка влаштувала стриптиз у райвідділі

|

28 травня о восьмій годині вечора до чергової частини Залізничного райвідділу міліції Львова звернулося подружжя львів’ян. Вони попросили правоохоронців захистити їх від невідомої жінки, що побила вікна їхнього помешкання на вулиці Садовій (район Кульпарківської) та погрожує їм розправою.

Працівники патрульно-постової служби міста, які прибули на місце надзвичайної події, стали очевидцями воістину театрального дійства. Потрощивши вікна чужої оселі, невідома дама навіть не думала втікати. Вона почала привселюдно винуватити власників квартири у зв’язках із кримінальним світом, натякаючи, що вони добре знали кримінального авторитета „Васю – Хіміка“ (застрілений у 1997 році біля готелю „Тустань“). Подружжя господарів намагалося пояснювати непроханій гості, що до жодної злочинної групи ані вони, ані їхня дитина не належать. Однак, спроби вгамувати пані були безуспішними, тож міліціонерам не залишалося нічого іншого, як доставити бешкетницю до райвідділу.

У приміщенні чергової частини з’ясувалося, що затримана – журналіст одного із львівських видань, 32-річна Т. У райвідділі працівниця пера і диктофона продовжувала поводити себе агресивно. Коли ж правоохоронці спробували присоромити її, мовляв, негоже жінці, так себе поводити, затримана, намагаючись залишити по собі незабутнє враження, демонстративно роздяглася просто в приміщенні чергової частини. Міліціонерам довелося звернутися за допомогою до медиків, аби ескулапи вгамували некеровану жінку та об’єктивно оцінили її стан.

Провівши огляд епатажної жіночки, лікарі констатували, що затримана перебуває у стані крайнього алкогольного сп’яніння, чим і пояснили її неадекватні вчинки. Зарази матеріали перевірки знаходяться в прокуратурі Залізничного району міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *