ОСТАННІ НОВИНИ

Польські прикордонники залучили до боротьби з нашими контрабандистами американських індіанців

|

Троє американських індіанців зі спеціального загону „Вовки-тіні“, створеного для охорони кордону США і Мексики, приїхали до Польщі, щоб передати свої навички прикордонникам, що охороняють україно-польський кордон. Вони будуть вистежувати контрабандистів, торговців живим товаром і терористів за прим’ятою травою і зламаними гілками.

Через польсько-український кордон, який простягнувся на 526 км, за рік проходять понад 10 тисяч незаконних іммігрантів. Тільки минулого року на українському кордоні було арештовано 10 тисяч нелегалів, з них двох підозрюють терористичній діяльності.

Як передає ForUm, поляки запросили американців для того, щоб навчиться класти край спробам перетину кордону, оскільки раніше нелегали потрапляли в Польщу, а тепер вони опиняться в Європі, що може викликати занепокоєння у європейської громадськості“.

Польські поліцейські, які протягом тижня навчаться в індіанців, упевнені, що така підготовка буде корисною. „Справа не в тому, що раніше ми нічого не знаходили в наших лісах, просто ми не вміли дивитися“, – кажуть вони.

Більше 10 років тому американці створили спеціальний підрозділ американських тубільців, „Вовки-тіні“, і направили їх в пустелю на кордон з Мексикою для боротьби з наркотрафіком.

До жорстокої боротьби з торговцями наркотиків залучили підрозділ із 50-60 індіанців Сіу, Навахо, Лакота, Кікапу, Чіказау. Ці люди діяли під лозунгом: „У найбільш світлий день, в найбільш темну ніч злочинець не залишиться непоміченим, бо я – Вовк-тінь“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *