ОСТАННІ НОВИНИ

Діти малюють своє бачення світу під покровою короля Данила

|

Близько чотирьохсот дітей з Нідерландів, Німеччини, Польщі, Вірменії та України малюватимуть сьогодні своє бачення світу у рамках другого Міжнародного фестивалю дитячого малюнку “Юні таланти під покровою короля Данила”. Свято присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, який припав на сьогодні. Головними організаторами свята стали ЛОДА та Львівська дитяча галерея.

З самого ранку діти почали творити свої шедеври під парасольками, які розкрали спеціально для сьогоднішнього свята під пам’ятником Данилові. Тому, ще до урочистого відкриття фестивалю, який відбувся о 13:30, перехожі мали нагоду оцінити дитячі роботи і обрати для себе кращого юного художника. Як висловився один із журналістів, свято організоване не для дітей, а для їхніх батьків, адже хвилювалится не юні митці, а їхні матері. “Швидше малюй,” – повторювали щоразу матері, коли їхнє чадо відволікалося від роботи.

Свято освятили представники УРКЦ та УГКЦ. Голова організаційного комітету свята, заступник голови ЛОДА Володимир Герич привітав учасників фестивалю такими словами: “Людина, яка доторкнулася до мистецтва, ніколи не матиме в душі зла.” Роботи прийматимуться до сьогоднішнього вечора. За ніч суддівський склад обере переможців, а завтра найкращі молоді художники отримають призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *