ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова дарував дітям подарунки

|

Діти з першого та другого міських будинків дитини отримали сьогодні в подарунки від міської ради м’які іграшки, качелі, ходулі, ляльки та інше – акція відбувалася в рамках святкування Дня захисту дітей.

Як повідомив журналістам міський голова Любомир Буняк, він зі свого боку постарається зробити все можливе, аби і надалі допомагати дітям. Також він пообіцяв посприяти ремонтові даху в дитбудинку №1. “Діти – це квіти нашого життя, дивлячись на них, я мушу зазначити, що держава таки приділяє їм велику увагу”, – наголосив він. – “Ми у свою чергу обіцяємо робити все залежне від міської ради, щоб покращити умови життя для цих дітей”.

Головний лікар будинку дитини №1 Алла Лігостаєва зазначила, що у її будинку проживає 93-оє дітей віком до трьох років (чотири інваліди): “Сьогодні свято для цих дітей і дуже добре, що ми маємо гостей, бо діти завжди чекають. Ми не запрошуємо нікого, на це має бути добра воля. Але люди самі приходять, наприклад, діти з сусідньої школи завжди навідують дітей.” Після трьохрічного віку діти з цих будинків, зазвичай йдуть у систему освіти, інтернати. Щоправда багатьох усиновлюють, так протягом минулого року всиновили 32-оє дітей, а цього року вже дев’ятеро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *