ОСТАННІ НОВИНИ

ОУН в Україні засудила розкольницькі дії „НРУ за єдність“

|

Головний провід ОУН звернувся до Міністерства юстиції з заявою “не брати до уваги документів, які не підписані головою партії Козаком Р.М. і не завірені круглою печаткою з ідентифікаційним кодом 20797609”. Це пов’язано із спробою розколу, який спробувала вчинити група осіб на чолі з головою Львівської обласної організації НРУ за єдність Русланом Секелою.

Зокрема 30 червня, як зазначається в заяві, Руслан Секела, зробив спробу переобрати діючого голову ОУН в Україні, при цьому він ввів в оману трьох голів обласних організацій партії “викривши фірменні бланки з печаткою і підробляючи підписи”. Зважаючи на ці обставини “головний провід ОУН в Україні, політрада партії засуджує розкольницькі та провокаційні дії членів партії НРУ за єдність, які без їхнього відома прагнули вчинити розкол”.

Окрім голови ОУН в Україні Романа Козака заяву підписали голови Івано-франківської обласної організації Віталій Цапович, Львівської Володимир Тарасенко, Тернопільської Олег Стефанишин, Харківської Олег Спірідонов, Одеської Юлія Плотиця, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *