ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати“ погрожують вийти з чемпіонату України

|

1-го червня на пленарному засіданні Верховної Ради почесний президент ФК „Карпати“ нардеп Петро Димінський збирається заявити про повну незалежність команди від чемпіонату України з наступною її заявкою у футбольному чемпіонаті в „одній із прикордонної з Україною країн“.

31-го травня, львівські ЗМІ одержали можливість ознайомитися з відкритим листом ветеранів футбольного клуба „Карпати“, адресованим першим персонам футбольного керівництва України, а також керівникам Львова і Львівській області і уболільникам. З тексту даного звертання (яке, за неофіційною інформацією, отриманої з офісу клуба, стане основою для ультимативного виступу почесного президента „Карпат“ народного депутата Петра Димінського на сесії Верховної Ради) ясно, що керівництво клуба готове до екстрених заходів протидії стосовно ФФУ і ПФЛ у випадку, якщо буде продовжуватися процес цькування гордості львівського і західноукраїнського футболу.

Зокрема, одним з найбільш радикальних заходів впливу розглядається відмова „Карпат“ від участі в чемпіонаті України і заява команди в чемпіонаті відповідного рівня в суміжною з Україною державою. У якому саме – не уточняється. Але, за словами джерела в клубі, такий крок буде вже другим актом демаршу стосовно сьогоднішньої футбольної влади в Україні. Першим же ударом може стати у випадку подальшої дискримінації команди відмова вийти на гру проти запорізького „Металурга“ 10-го червня, повідомляє champion.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *