ОСТАННІ НОВИНИ

“Фольксваген” прийде на Львівщину

|

Голова ЛОДА Олександр Сендега під час зустрічі з керівником відділу зі співпраці з країнами СНД фірми “Фольксваген” Ахимом Стерчинським та представником міністерства економіки Німеччини в Україні Карін Рау обговорили питання реалізацїї інвестиційного проекту з будівництва на Львівщині заводу з випуску бортових систем електропостачання для автомобілів – повідомляє прес-служба ЛОДА. Цей проект за потужностями буде рівноцінним проектові з будівництва заводу “Леоні” у Стрию, переконана Карін Рау. Передбачається, що там працюватимуть 4 тисячі працівників, а загальний обсяг інвестицій складе 40 млн.грн.

Цими днями представники “Фольксвагену” оглянуть запропоновані земельні ділянки у Городоцькому, Жовківському, Яворівському, Золочівському, Сокальському районах. Пріорітет надаватиметься тим районам, де зареєстровано високий рівень безробіття, а також є достатня кількість кваліфікованих працівників. Остаточне рішення щодо спорудження заводу прийматиме наглядова рада компанії.

“Львівщині по-доброму заздрять в інших регіонах України, адже такої кількості німецьких інвестицій нема в жодній з областей”, – вважає Карін Рау. Після вдалої реалізації проекту “Леоні”, німецькі інвестори отримали зелене світло для інвестиційної діяльності в області, підкреслила делегат німецької економіки в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *