ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь обирає дію та відновлює дитячі майданчики

|

Соціальний проект “Молодь обирає дію” та свою участь у ньому презентували сьогодні учні Львівського економічного ліцею. Проект проводиться в межах міжнародного проекту DEEP, а одним з його координаторів є організація “Учителі за демократію та партнерство”. “Головна суть проекту – навчити молодь співпрацювати з владними структурами у вирішенні соціальних проблем” – повідомив викладач ліцею, вчитель-координатор проекту Степан Хамуляк.

Конкретною проблемою, яку обрали для вирішення учні економічного ліцею, стало відновлення розташованого неподалік дитячого майданчика. Молодь активно взялася за справу, добившись зустрічей з працівниками комунального підприємства “Тополя-406”, керівництвом Шевченківської райадміністрації, народним депутатом Олексою Гудимою і врешті отримали запевнення, що майданчик буде відновлено протягом цього року.

Завідувач відділу у справах неповнолітніх Шевченківської РДА Світлана Скобало запевнила присутніх, що адміністрація підтримує цей проект, і “ми разом з учнями приведемо всі майданчики в районі до ладу”. Юні, натомість, пообіцяли не обмежити свою участь у проекті лише лобіюванням хорошої справи, а й допомогти конкретною роботою з відновлення майданчика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *