ОСТАННІ НОВИНИ

Без підвищення цін транспорт у Львові може зупинитися – Роман Лобода

|

“Перевізники нашого міста ставляться до підвищення цін на паливо, як і більшість громадян України, – заявив керівник Асоціації перевізників Львова Роман Лобода. – Маємо достатньо серйозну проблему. Перевізники не знають, як вчинити у цій ситуації“.

За словами Романа Лободи, Асоціація перевізників підготувала пакет пропозицій про підвищення цін на проїзд у маршрутних таксі, розробивши граничні межі оплати: 1 гривня – 1,5 гривні. Якщо основні чинники, які впливають на вартість проїзду, зміняться, відповідно повинна змінитися й вартість проїзду.

„Ми скерували цю пропозицію міському голові, я вже зустрічався з першим заступником мера, і саме таким чином ми можемо вийти з ситуації. Міська влада зараз вивчає цю пропозицію, і, ми збираємося винести це питання на засідання сесії міськради. Звертатимемося до депутатів, інакше транспорт у Львові просто зупиниться.“ – заявив пан Лобода.

У свою чергу, начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Ярослав Вовчак можливість підняття транспортних тарифів пов’язує лише з підтвердженням економічної доцільності цього кроку фахівцями міськради: „Наше управління передало усі пропозиції та документи в управління економіки міськради, аби економісти зробили свої розрахунки і погодили: правильно чи не правильно перевізники вимагають підвищення вартості проїзду, наскільки на перевізників вплинуло підвищення цін на пальне. Питання проясниться лише після того, як управління економіки завершить свої розрахунки“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *