ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді обговорили державну регуляторну політику в господарській діяльності

|

Громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету “Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності Про порядок підготовки та визначення ефективності регуляторних актів” відбулося сьогодні в малому сесійному залі Львівської міської ради . Метою прийняття цього документу є виконання вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, а також упорядкування процесу підготовки, прийняття та поліпшення якості нормативних актів місцевих органів влади, спрямованих на встановлення правил ведення підприємницької діяльності у місті Львові.

Ідея проведення цих громадських слухань була висунута виконкомом Львівської міської ради і знайшла підтримку у Програмі “Регулятивної Реформи в Україні”. В обговоренні проекту рішення взяли участь представники Львівської міської ради, виконкому та підприємницької громадськості міста, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

У Рішенні Львівської міської ради Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, було зазначено пункт, згідно якого “повноваження з питань реалізації державної регуляторної політики виконавчими органами Львівської міської ради та організаційне забезпечення здійснення державної регуляторної політики Львівським міським головою покласти на управління промисловості та підприємництва”. Усі присутні підтримали ідею створення або окремого органу, або ж відповідних секторів у відділах промисловості та підприємництва з метою контролю реалізації згаданою програми.

Також була висунута пропозиція розробити закон, згідно якого міський голова мав би звітувати про власну роботу в тому чи іншому секторі окремо від загального звіту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *