ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові функціонуватиме Центр ділового партнерства

|

За сприяння Львівської обласної державної адміністрації та під егідою Львівської обласної асоціації малого і середнього підприємництва створений Центр ділового партнерства, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Як повідомив начальник головного управління економіки облдержадміністрації Валерій П’ятак, створення центру передбачає надання комплексу бізнесових та громадських послуг, створює підприємцям сприятливі умови для становлення, ведення та розвитку власного бізнесу, а громадськості – пошук шляхів ділового партнерства.

Основою структури Центру є Громадська приймальна підприємців Львівщини, де сконцентровані напрацювання громадських підприємницьких організацій області у сфері розвитку і підтримки підприємництва та суспільного партнерства. Громадська приймальна зорієнтована на надання підприємцям оперативної кваліфікованої консультативної допомоги з найширшого кола питань, які тільки можуть виникнути на шляху бізнесової діяльності.

За словами Валерія П’ятака, важливе місце у громадській приймальні займає діяльність Конфліктної комісії, яка розглядає різноманітні конфліктні ситуації, що виникають в площині „влада – бізнес”, впливаючи на їх вирішення через Дорадчо-координаційний комітет при голові ДПА у Львівській області з питань вдосконалення організаційно-економічних засад підприємницької діяльності та процесу адміністрування податків, а також допомагає у непростих відносинах підприємців з контролюючими та дозвільними структурами.

Адреса центру Ділового партнерства: 79007, м. Львів, вул. Шпитальна, 9

Е-mail: [email protected]

+38(032) 295-05-05, 297-15-11, 297-15-12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *