ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ поговорять про управління неприбутковими організаціями

|

28 травня в Українському Католицькому Університеті відбудеться конференція на тему: “Управління неприбутковими організаціями: проблеми та перспективи”. Зустріч організовує Інститут управління неприбутковими організаціями, що діє при УКУ. У конференції візьмуть участь представники неприбуткових організацій, бізнес-структур, державної влади і міжнародних організацій, які обговорюватимуть проблеми та перспективи розвитку громадського сектору в Україні та можливості співпраці – повідомляє прес-служба УКУ.

“Конференція для членів неприбуткових організацій є чимось абсолютно новим для Інституту, та ми надіємося, що вона стане традицією. Нашою метою є зібрати професіоналів з менеджменту, підняти дискусію навколо питань, з якими стикаються всі неурядові організації, та запропонувати вирішення цих проблем. Це також буде нагода для студентів Інституту поза стінами аудиторій дізнатися про досвід інших успішних організацій і навчатися застосовувати свої знання на практиці”, – вважає заступник директора Інституту Нік Станкович. За його словами, на конференцію приїдуть учасники з усієї України: Львова, Києва, Харкова, Криму, а також з-за кордону.

Ця конференція сприятиме поширенню інформації і налагодженню співпраці та обміну досвідом між організаціями, які вже давно діють в Україні, а також тими, що лише починають свою діяльність.

У програмі конференції заслуховуватимуть доповідь про стабільність і самофінансування, заслухають інформацію про співпрацю НДО з органами державної влади (доповідь Зеновія Сірика) та співпрацю без кордонів: виклики міжнародної співпраці НДО. Обговорять також проблеми та перспективи громадського сектору в Україні та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *